Ευχαριστήρια επί τη τιμή επιστολή

13,Apr

Άρθρο του περιοδικού “Ευ”

Μετά τα φιλόφρονα λόγια και την απονομή της ευφήμου μνείας προς το πρόσωπό μου δια την πολυετή μου διακονία εις την Ιερά Μητρόπολιν Πέτρας και Χερρονήσου θέλω να εκφράσω αφ’ ενός τη μεγάλη μου ευγνωμοσύνη με ξεχωριστή αγάπη προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, κ.κ. Γερασίμου, και αφ’ετέρου τα απεριόριστα αισθήματα ψυχής και καρδίας για την εκ μέρους του Επισκοπική και Πατρική στοργή και αγάπη προς το πρόσωπό μου κατά τον εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, 24/4/2018, επιδίδοντάς μου πιττάκιον τιμής.

Ιδιαιτέρως ευχαριστώ, επίσης, τον πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Τζάβλα, πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και προϊστάμενο του Ιερού Ναού, για την πολύχρονη αγαστή συνεργασία μας, ως συνεφημέριοι του Ιερού Ναού και συνοδοιπόροι, εργάτες του Αμπελώνος του Κυρίου, καθώς και εξαίρω τη μεγάλη συμβολή του, τον κόπο του και το μόχθο που κατέβαλε και καταβάλλει διαρκώς από το έτος 2005 για αυτόν το Ναό και για την ανάπτυξη της νέας Ενορίας. Ευχαριστώ και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, που δια της ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας αποφάσισαν να τιμήσουν το πρόσωπό μου, να μου επιδώσουν ως αντίδωρον αγάπης εικόνα της Παναγίας και αντίγραφο των πρακτικών εις το οποίο ιστόρησαν την προσφορά μου στην ανέγερση του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, καθώς και τον πατέρα Νικόλαο Δραϊνάκη, Εφημέριο του Ιερού Ναού από το έτος 2013, έτος και της συνταξιοδοτήσεώς μου, αλλά και τα μέλη της Ερανικής Επιτροπής του φερώνυμου Ναού του οποίου μου έλαχε ο κλήρος αφ’ ενός να αρχίσω το έργον εκ του μηδενός και αφ’ ετέρου να γίνω ιερουργός σε αυτόν έως και τώρα που εορτάζουμε τα είκοσι χρόνια από της κτίσεώς του. Να σημειωθεί δε ότι ο θεμέλιος λίθος ετέθη στις 2 Μαΐου 1997 και το έτος 1999 λειτουργήσαμε για πρώτη φορά στον υπόγειο Ναό της Αγίας Άννης.

Μετ’ ευχαριστιών

και εν Χριστώ αγάπης.

Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα!

Πρωτοπρεσβύτερος
Κων/νος Φαρσάρης

Εσπερινός Εγκαινίων του Ιερού Ναου Αγίας Άννης

Ενορία Ευαγγελίστριας – Λήψη από ελικόπτερο

Κοπή Βασιλόπιτας με τον Κώστα Μακεδόνα 21/1/2018

Παρασκευή πρόσφορου

     

Επισκέπτες της Ιστοσελίδας

3656618

RSS Ορθόδοξος Συναξαριστής

  • Το εορτολόγιο της ημέρας
    ..:: Ορθόδοξος Συναξαριστής ::..Σήμερα 25/04/2024 εορτάζουν:Άγιος Μακεδόνιος Β' Πατριάρχης ΚωνσταντινούποληςΑνάμνηση των εγκαινίων του σεπτού ΑποστολείουΑγία ΝίκηΆγιοι Οκτώ Οσιομάρτυρες και ΑναχωρητέςΆγιος Maughald (Ιρλανδός)Άγιος Αννιανός Επίσκοπος ΑλεξανδρείαςΌσιος Σιλβέστρος της ΟμπνόραΌσιος Βασίλειος ο ΗσυχαστήςΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣΑπόστολος: Παρ. Σολ. κγ´ 15 - 38, κδ´ 1 - 5Ευαγγέλιο: Γεν. μϛ´ 1 - 7Ευαγγέλιο: Ησ. ξε´ 8 - 16
Go To Top