Ανακοίνωση

22,Μάρ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ιερά Μητρόπολις Πέτρας & Χερρονήσου

Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

25η Μαρτίου

Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Παλιγγενεσίας του ευσεβούς ημών Γένους.

Εορτάζει και πανηγυρίζει ο καθεδρικός Ναός της Ενορίας

Πρόγραμμα εορτασμού

Σάββατο 24 Μαρτίου, ο μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γερασίμου, ώρα 6η βραδινή. 

Κυριακή 25 Μαρτίου, κυριώνυμος ημέρα της εορτής, ώρα 07:00 ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της πανηγύρεως θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο  Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Τίτος Ταμπακάκης Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κυριακή εσπέρας ώρα 6η βραδινή ο μεθεόρτιος Εσπερινός

 

ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της πόλεως του Αγίου Νικολάου, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου θα τελεστεί δύο φορές, στις 7μ.μ έως 8:30μ.μ και 8:30 έως 10:00 μ.μ για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων και των μαθητών.

Από την Ενορία

Ενορία Ευαγγελίστριας – Λήψη από ελικόπτερο

Κοπή Βασιλόπιτας με τον Κώστα Μακεδόνα 21/1/2018

Παρασκευή πρόσφορου

     

Επισκέπτες της Ιστοσελίδας

3119682

RSS Ορθόδοξος Συναξαριστής

  • Το εορτολόγιο της ημέρας
    ..:: Ορθόδοξος Συναξαριστής ::..Σήμερα 27/01/2020 εορτάζουν:Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου Αρχιεπισκόπου ΚωνσταντινουπόλεωςΑγία Μαρκιανή η ΒασίλισσαΌσιος ΚλαυδιανόςΌσιος Πέτρος ο ΑιγύπτιοςΆγιος Δημήτριος ο εν ΚωνσταντινοπόλειΌσιος Κλήμης ο Στυλίτης που ασκήτευσε στο όρος Σάγματα της ΒοιωτίαςΆγιος Δημητριανός της Ταμασού, ο θαυματουργόςΌσιος Τίτος ο στρατιώτηςΆγιος Άσκιοτ ο ΒασιλέαςΆγιος Πέτρος Ζβέρεφ ο ΙερομάρτυραςΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣΑπόστολος: Εβρ. ζ´ 26 - […]
Go To Top