Ανακοίνωση

22,Μάρ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ιερά Μητρόπολις Πέτρας & Χερρονήσου

Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

25η Μαρτίου

Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Παλιγγενεσίας του ευσεβούς ημών Γένους.

Εορτάζει και πανηγυρίζει ο καθεδρικός Ναός της Ενορίας

Πρόγραμμα εορτασμού

Σάββατο 24 Μαρτίου, ο μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γερασίμου, ώρα 6η βραδινή. 

Κυριακή 25 Μαρτίου, κυριώνυμος ημέρα της εορτής, ώρα 07:00 ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της πανηγύρεως θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον θείο λόγο ο  Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Τίτος Ταμπακάκης Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κυριακή εσπέρας ώρα 6η βραδινή ο μεθεόρτιος Εσπερινός

 

ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της πόλεως του Αγίου Νικολάου, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου θα τελεστεί δύο φορές, στις 7μ.μ έως 8:30μ.μ και 8:30 έως 10:00 μ.μ για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων και των μαθητών.

Από την Ενορία

Ενορία Ευαγγελίστριας – Λήψη από ελικόπτερο

Κοπή Βασιλόπιτας με τον Κώστα Μακεδόνα 21/1/2018

Παρασκευή πρόσφορου

     

Επισκέπτες της Ιστοσελίδας

3094849

RSS Ορθόδοξος Συναξαριστής

  • Το εορτολόγιο της ημέρας
    ..:: Ορθόδοξος Συναξαριστής ::..Σήμερα 21/11/2019 εορτάζουν:Εισόδια της ΘεοτόκουΌσιος Προκόπιος της Βιάτκα ο δια Χριστόν σαλόςΣύναξη της Παναγίας Χαβιαράς στην ΒέροιαΣύναξη της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας στην ΑμοργόΣύναξη της Παναγίας της Οδηγήτριας στην ΚίμωλοΣύναξη της Παναγίας της Μαλτέζας στην ΣαντορίνηΣύναξη της Παναγίας της Κουνίστρας στην ΣκιάθοΣύναξη της Παναγίας στο Κακόβολο της ΚύθνουΣύναξη της Παναγίας των Εισοδίων (του […]
Go To Top